ingyen webstatisztika
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
     
 


KÜLÖNLEGES AJÁNLAT
Óráink márka szerint Kizárólag eredeti óráinkat hivatalos garancialevéllel és jótállással értékesítjük!


Hogyan tud vásárolni az Órauniverzumnál?

4 lépésben...


1. lépés: A termék kiválasztása

Óráink közül a bal oldalon található menün lehet böngészni óragyártók szerint, illetve azokon belül az óragyártók kollekciói szerint. Megrendelését az egyes termékek alatt található "Megrendelem" gombbal tudja elküldeni. Ha az adott termék nincs raktárunkon, egy kattintással ('Ajánlatot kérek') tud rá kérni árat tőlünk.


2. lépés: Megrendelés vagy Ajánlatkérés

Ha sikerült kiválasztani az Önnek tetsző darabot, a termék leírása alatt található "Megrendelem" vagy "Ajánlatot kérek" linkre kattintva megjelenik egy Megrendelőlap / Ajánlatkérő lap, melyet kitöltve el kell küldeni nekünk. Mi a lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. A telefonon vagy e-mailben történő kapcsolatfelvétel során történik a további részletek egyeztetése (fizetési, szállítási feltételek)


3. lépés: Fizetési és szállítási feltételek egyeztetése

Mivel az Órauniverzumnál forgalmazott termékek nagy értéket képviselnek, ezért a kiszállítást / átvételt is körültekintően szervezzük meg. Órájának sértetlen kézhezvételét, valamint az Ön anyagi biztonságát szem előtt tartva Ön kétféle fizetési/átvételi mód közül választhat:
  • Készpénzes vagy kártyás fizetéssel kombinált személyes átvétel budapesti üzletünkben, vagy
  • A teljes összeg előzetes (postai vagy banki úton való) kiegyenlítését követően futárral történő kiszállítás. A kiszállítás költsége 8000 Ft / € 30.
  • Utánvéttel történő fizetés nem lehetséges.
Amennyiben egyedi árajánlatunk elfogadását követően egyéni megrendeléssel (nem raktárkészletből) történik az óra vásárlása, a vételi szándékot bizonyítandó megrendeléskor az óra értékének 20 %-ával megegyező előleget kérünk, bankszámlára történő átutalással. Postai vagy banki úton (átutalással) történő fizetés esetén kérjük, ne felejtse el nevét és a megrendelt terméket feltüntetni a közlemény rovatban!
Ha nem a személyes átvételt választja, a terméket csak akkor áll módunkban kiszállítani, ha az ellenérték bankszámlánkra megérkezett.

  4. lépés: Az áru átvétele

Az Ön által rendelt terméket személyesen veheti át budapesti üzletünkben, vagy otthonában futárszolgálattól. Célunk, hogy az Ön által választott termék sértetlenül érjen el Önhöz.

Az áru mellé természetesen gondoskodunk a megfelelő papírokról: garancialevél és jótállási jegy.
Ha a későbbiekben javításra, szervízelésre lenne szüksége, azt a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül jelezheti, valamint a jótállási jegyen található elérhetőségeken.
Kellemes böngészést és kényelmes vásárlást kíván Önnek az Órauniverzum!

Tekintse meg AKCIÓS ÓRÁINKAT!