ingyen webstatisztika
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
     
 


KÜLÖNLEGES AJÁNLAT
Óráink márka szerint Kizárólag eredeti óráinkat hivatalos garancialevéllel és jótállással értékesítjük!Salvatore Ferragamo órakollekciók:

F-80                                                

Tovább az F-80 kollekcióhoz >>


Utazás a luxus és a különböző anyagokkal való kísérletezés világában. Az F-80 kollekció mindezt magába foglalja, neve is erre utal, hiszen a Ferragamo divatház nemrégiben ünnepelte 80. születésnapját. A kollekció darabjai olyan anyagokat foglalnak magukba, mint pl. a titánium, amelyet fekete vagy fehér porcelánnal kombináltak a lágyabb megjelenés érdekében, és természetes gumi, ami kicsit informálisabb megjelenést kölcsönöz a kollekció egyes darabjainak. A különleges anyagok a svájci gyártmányú óraművek nyújtotta technikai perfekcióval kiegészülve teszik a kollekciót tetszetőssé és kortárssá.

 

Ferragamo 1898                          

Tovább a Ferragamo 1898 kollekcióhoz >>

 A Ferragamo 1898 kollekció - amely az alapító születési dátumára hivatkozik - darabjai olyan quartz órák, amelyek két időzónát is mérnek, és egy korunkbeli, dinamikus utazó igényeinek megfelelően kerültek megalkotásra. A kollekció olyan üzletembereket céloz, akik előnyben részesítik a kifinomult, ámde mégis lezser stílust. Ezen kívül a Dual Time Big Date és 3 Hands modellekhez női verziók is készültek.


Gancino                                              

Tovább a Gancino kollekcióhoz >>


Ennek a feminin kollekciónak centrumában a divatház saját szimbóluma, a gancino áll, amely a mai napig díszíti a Ferragamo termékeit. A ganchino tehát csillagként ragyog efelett az ikonikus, divatos és klasszikus kollekció felett. A paletta az egyszerű nemesacél verzióval indul, és a kifinomult arany-gyémánt remekműveknél végződik.Gancino Fancy

Divatosan vibráló szuper-lapos gancino alakú tokjával, amely a szíjba van építve, a Gancino Fancy színeit és formáját tekintve a Ferragamo divatház évtizedes múltjából táplálkozik. A kollekció darabjai borjúbőr szíjjal készülnek, amelyeket dupla gancino minta díszít 2 kivétellel, ezek selyem szíján ikonikus cipő-vintage minták láthatóak. A színek kulcsfontosságú szerepet képviselnek ebben a sorozatban.

                

 

 

 Gancino Soirée

Tovább a Gancino Soirée kollekcióhoz>>

Egy autentikus esti kiegészítő.

"Az eleganciával, az élénk színekkel, és finom anyagokkal, Gancino Soirée visszatért a márka exklúzív nőiességéhez a kortársak szemszögéből"

Ez az ékszer óra egy exkluzív esti kiegészítő. A 24 mm-es tok, amely emlékeztet a gancino vonalaira, 16 gyémánt díszíti a felső gyűrűt és a szín tiszta energiája jellemzi a tárcsát. Ezeknél a modelleknélfelbukkan a jellegzetes piros zománc, amely mindig is a szimbóluma volt a Ferragamo világának. A  megjelenés egy hűvösebb acél, vagy melegebb vörös arany IP bevonatos karkötővel lesz teljes.
 

 


Gancino Sparkling                  

 

Tovább a Gancino Sparkling kollekcióhoz>>


A Ferragamo birodalom eleganciájával és személyiségével felruházott darabok színekkel és friss kreativitással töltik meg az atmoszférát. A kollekció minden darabján végigvonuló, tokot díszítő apró medál teszi egyedivé és elevenné ezeket a finoman megmunkált nőies órákat. A medálok természetes kövekből, amethystből, kvarcból, rhodolitból és citrinből készülnek, és teszik izgalmassá a letisztult formavilágú, forgatható lünettát. A kollekció emléket állít Salvatore Ferragamo szenvedélyének a drágakövek iránt, amelyeket gyakran használt, hogy az általa tervezett cipőket még pompásabbá tegye.

 


Gancino Sport                      

Tovább a Gancino Sport kollekcióhoz>>

Magabiztos sportos kisugárzásával a Gancino Sport kollekció a divatház legújabb kronográfjait hozza el a vásárlók számára, 40 mm-es gancino alakú tokkal, és polyuretán lünettával, amely puha tapintást kölcsönöz, és óvja az órát a víztől, sérülésektől. Kapható nemesacél, aranyozott nemesacél, és fekete bevonattal is, fekete, barna és fehér számlappal egyaránt. 4 óránál a számlapon naptárablak található. A sportos összhatás utolsó részleteként az órákat gumi szíjjal látták el.

Gancino Bracelet

Női ékszerórák elegáns, meg nem alkuvó, erős személyiséggel, kitűnő anyagokból. A Gancino Bracelet kollekció darabjai merészen tükrözik a divatház stílusát, az órák csatjai egymásba kapaszkodó gancino logókból állnak, 25 mm-es tokkal rendelkeznek. Az órák felületét selyemfényű finish-sel kezelték, amely különleges fénnyel ajándékozta meg a rendkívül elegáns és a csukló ívét pontosan követő mesterművek felületét.
 


 

Grande Maison
 
A Ferragamo birodalom eleganciájával és személyiségével felruházott darabok színekkel és friss kreativitással töltik meg az atmoszférát. A kollekció minden darabján végigvonuló, tokot díszítő apró medál teszi egyedivé és elevenné ezeket a finoman megmunkált nőies órákat. A medálok természetes kövekből, amethystből, kvarcból, rhodolitból és citrinből készülnek, és teszik izgalmassá a letisztult formavilágú, forgatható lünettát. A kollekció emléket állít Salvatore Ferragamo szenvedélyének a drágakövek iránt, amelyeket gyakran használt, hogy az általa tervezett cipőket még pompásabbá tegye.

Tovább a Grande Maison kollekcióhoz>>


 

Palagio                                    

Tovább a Palagio kollekcióhoz>>

 

 

Mikor a kései 30-as években visszatért az Egyesült Államokból, a Palazzo Spini Feroni után, amely a cég főhadiszállása lett, Salvatore Ferragamo megvette a Palagiot, egy elbűvölő villát Firenze mellett a Fiesolehoz közeli dombokon. A Palagio Ferragamo számára szerelem volt első látásra, egy tökéletes élettér, amely egyesítette a szépséget a történelmi értékekkel. Ez a csodálatos hely és tradíció inspirálta a Palagio órakollekciót. Elegáns női modellek 18 karátos vörösarannyal, nemesacéllal és gyémántokkal, fekete, csokoládébarna, szürke és rubinvörös alligátor szíjjal.

 

 

Poema

Elegáns és romantikus!

"Az új kollekció, mely a kreativitás és elegancia megnyilvánulása, a firenzei házak stílusával jellemezhető. A különböző faják széleskörű választékával, Poema költői látomást kínál az idő múlására."

Tovább a Poema kollekcióhoz>>


Poema egy csodálatos óra, mely emlékeztet egy éjszakai égbolt lángoló csillagjaira, a gyémántokkal kivert tárcsa mint kivert gyémánttal a Tejút idézi.
Automata szerkezettel limitált, 100 db számozott példányban kerülnek forgalomba. Választhatunk kvarc verzióból 34 mm-est rozsdamentes acéltokkal, vagy 25 mm-es mini változatot arany IP kezelt tokkal.
A férfi model, másrészt egy sportos-sikk jellemzi. A klasszikus három-kronográf számláló egy nagy méretű rozsdamentes acél, vagy arannyal IP kezelt acél tokban. A számlap guilloché a karimáján metrikus sebességmérő skála szerepel. Megjelent fémszíjjas, és divatos színekben pompázó bőrszíjjas változatban is. A kiemelkedő gondoskodás a részletekről megnyilvánul a koronán és füleken találhó fekete ónix díszítő szegecsekben, a kettős gancino formájú ellensúlyozón a másodperc mutatón, és a zafír kristály is általánosan jellemző ezekre az új modellekre.


Salvatore
                            

Tovább a Salvatore kollekcióhoz

A divatház legklasszikusabb kollekciója. Ez a kollekció mind nők, mind férfiak számára elérhető. Először a férfi kollekció készült el, majd később csatlakozott a feminin irányvonal is. A kollekció legértékesebb darabja egy dupla sorban 136 db briliánssal kirakott lünettájú, fehér gyöngyház számlapos darab, amelyet további 30 db briliáns díszít a számlapon óraindexként.
Vara

Ezt a kollekciót az azonos nevű, a világ nőit elcsábító cipő inspirálta, amely a divatház kreativitását dicséri az anyagfelhasználás és színválasztás terén. A designt a cipő csatjáról kölcsönözték, és minden modell cserélhető szíjat kapott, amelyek olyan finom anyagokból készültek, mint a ’gros-grain’, krokodil és más hüllők bőre.

Tovább a Vara kollekcióhozTovább a Vega kollekcióhoz

Vega

Egy eklektikus, gondosan kidolgozott stílus ihlette kollekció.

"Ez az egyedülálló sorozat figyelemfelkeltő személyiséggel bír. Fő jellemvonása az ikonikus gancino motívum egy teljesen újszerű megközelítésben, ahol a profilja duplázott, hogy kialakítsa a tok szerkezetet, és ismétlődik, mint egy díszítés a számlapon."

Ideális pár óra, mert a Vega két formával rendelkezik: a 32 mm átmérőjű model a hölgyek csuklójára, és a 38 mm unisex verzió. Mindkét "csak időjelző" verzió svájci kvarc szerkezettel rendelkezik. A letisztult, klasszikus dizájn nem tér ki a nyilvánvaló divat hangsúlyok és kifinomult részletek elöl. Az alapmodell acél jellegő tokkal, fekete gyöngyház, vagy guilloché számlappal magabiztos és szabad izlésvilágot tükröz. A legokosabb és legkifinomultabb változatainak teljesen csokoládéra emlékeztető megejlenése van a férfiak, és trendi lila gyémánt indexes a hölgyek számára. Egy eklektikus, gondosan kidolgozott stílus ihlette. A Vega úgy egészíti ki a mindennapi viseletet, hogy az minden alkalomra tökéletesen megfeleljen. 
  Venna

A Venna a divatház legújabb női modelljeit tartalmazza, amelyek felelevenítik Salvatore Ferragamo futurista és avant-garde alkotásait. A kollekció egyúttal Lucio Venna futurista festő előtt is tiszteleg, akit Ferragamo 1927-ben bízott meg azzal, hogy cipőinek logót tervezzen. A kollekció darabjai extrémek és kortás szelleműek, szögletes tokkal, gyöngyház számlappal és Saffiano bőrrel. A Venna órák modern, innovatív darabok, amelyek színeinek és formáinak köszönhetően harmonikusak, de egyben dinamikusak is, ahogyan a futurista műalkotások.