ingyen webstatisztika
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
     
 


KÜLÖNLEGES AJÁNLAT
Óráink márka szerint Kizárólag eredeti óráinkat hivatalos garancialevéllel és jótállással értékesítjük!


 
A márka története
 
Napjainkban az Atlantic széles választékot kínál sportos, elegáns, divat és klasszikus órákból, melyek mind svájci gyártmányok és megfelelnek a legmagasabb szintű igényeknek.


Az Atlantic kizárólag svájci gyártmányú, nagy pontossággal készített és rendkívül megbízható ETA vagy Ronda szerkezeteket használ óráihoz.  Az Atlantic órák túlnyomó része karcálló zafírüveggel, illetve
a legjobb minőségű 316L-es nemesacélból készülnek, és legalább 30 méterig vízállók.
Az óráknak 
nagyon kedvező az ár –érték aránya , így a fogyasztók versenyképes áron juthatnak hozzá a kiváló minőségű svájci gyártmányú márkához . 
A
z összeszerelés folyamatát követően a gyártás során  mindig a pontosságot és vízállóságot ellenőrzik, melynek eredménye, hogy a gyártó 1 éves garanciát biztosít a termékeire.


1888 -ban
a svájci Bettlach városában alapította meg Eduard Kummer az EKB óragyárat, az Atlantic óragyár elődjét, mely akkor még csak zsebóra alkatrészek gyártásával foglalkozott. A vállalkozásnak kezdetben mindösszesen 20 órásmestere volt, de a következő század elején már hétszázhúsz alkalmazottat foglalkoztatott.
Az alkatrészek és karórák gyártását Eduard Kummer ötlete alapján 1900 -  tól kezdve az EKB márkanévvel látták el. 1920 - tól kezdve elkezdték bővíteni az EKB  választékát azzal, hogy új márkaneveket és termékeket vezettek bel (ld: Ariston, Opus és Aristex )

 Az EKB
1925 -ben az első óragyártók között volt, akik ATLANTIC márkanév alatt vízálló és önfelhúzó karórákat készítettek. 1950-től kezdve kezdtek el terjeszkedni a Közép és Kelet- Európai piacra. 1952 fontos dátum volt a márka történetében, ugyanis ebben az évben az EKB egyesült a többi márkanévvel és megalakult a mai  Atlantic Watch Ltd.
Az 1960 - as évek elejétől folytonos újítások keretében fejlesztették ki a „Speed-Switch“ technológiát, amit később  más gyártóknak is eladtak.
1965 -től már Latin Amerika, valamint Közép- és Kelet- Európa lettek az Atlantic órák legfőbb piacai.
Az UVB cég 1989 - ben  megvásárola az Atlantic óragyárat és Kelet – Európára összpontosította a tevékenységét.


Az Atlantic hivatalos weboldala:
www.atlantic-watch.ch