ingyen webstatisztika
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
     
 


KÜLÖNLEGES AJÁNLAT
Óráink márka szerint Kizárólag eredeti óráinkat hivatalos garancialevéllel és jótállással értékesítjük!

Corum Admiral's Cup 29 kollekció

039.440.47/V785 PN14 modellModellszám:039.440.47/V785 PN14
 
Javasolt nemzetközi fogyasztói ár:
 
 € 4000

Órauniverzum kedvezményes ára:

€ 2410

Állapot:új
Típus:klasszikus, sportos
Viselője:női
Szerkezet:kvarz CO-039
Tok:rozsdamentes acél
Szíj / Csat:rozsdamentes acél
Vízállóság:50 méter
Funkciók:normál időmérő


Eredeti Corum női kvarz óra az Admiral' Cup 29 sorozatból.Ez az elegáns női karóra rozsdamentes acélból készült, acél csattal, melynek végén pillangózár található. Az óra tokja 29 mm széles (korona nélkül) és 10 mm magas, üvege tükröződésmentes zafírüveg. Számlapja fehér gyöngyház, az órákat számok helyett tengerészeti zászlók jelzik. Az óra tokján a számlap körül lévő lünettet 36 darab, összesen 54 karátnyi gyémánt díszíti. Az óra- és percmutatók ródiumból készültek, fényvisszaverő bevonattal. Az óra 50 méterig cseppálló.


Megrendelem


 „La Clef du Temps Parfait” (A tökéletes idő kulcsa)
A CORUM céget 1955-ben La Chaux-de-Fonds-ban, Svájcban alapította Gaston Ries egyedülállóan tehetséges órakészítő, unokaöccse René Bannwart közreműködésével. Bannwart ezt megelőzően a Patek Philippe-nél dolgozott, valamint az Omega első kreatív részlegének megalapításánál is segédkezett. Párosuk tehát tökéletes összhangban volt, Ries felelt a gyártás részleteire, Bannwart pedig szemmel tartotta a kreatív munkálatokat. Ezek után már csak a megfelelő név hiányzott, a ’quorum’ szót CORUM-ra egyszerűsítették, valamint logónak az azóta legendássá vált függőlegesen álló kulcsot választották.
Az első CORUM órák 1956-ban, nagy sikert aratva jelentek meg a piacon. Sikerüket merész és különc stílusuknak köszönhették, és az olyan modelleknek, mint pl. a ’Chinese Hat’, a ’Golden Tube’, és a ’Longchamp’, amelynek tokja teljesen különállt a szíjától. Ezt az egyedülálló megoldást a versenytársak is széles körben másolni kezdték, ekkortól tehát a CORUM tagadhatatlanul divatdiktátorrá vált.
 A sikerszériát Gaston Ries váratlan halála szakította meg 1958-ban. Ennek, valamint az új kollekció körüli kapkodásnak köszönhetően néhány óra számlapjáról lemaradtak az óra jelzések, amivel a CORUM ismét divatot teremtett. 1964-re a CORUM megalapozta jól megalapozott és megérdemelt világhírnevét, miután bemutatta az amerikai 20 dolláros érmét ábrázoló modelljét, a ’Double Eagle Coin’-t, amelyet számos amerikai elnök és civil egyaránt viselt.
 1983-ban a szintén világhírű, árbocszalagokkal díszített Admiral’s Cup kollekció keretében a cég alapítványt indított az előkelő Champagne Mumm Admiral’s Cup yacht versennyel közösen, ezért a kapcsolatért az alapító fia, a yachtokat szenvedélyesen kedvelő, Jean-René Bannwart a felelős.
 2000-ben az óraiparban szokatlan lépés keretében a CORUM gazdát cserélt. Az új tulajdonos Severin Wunderman, (majd napjainkban fia Michael Wunderman), a 25 éves óragyártási tapasztalattal rendelkező üzletember lett, akinek nevéhez a Gucci divatház órakollekciójának alapítása és gyártása fűződik. A CORUM megvalósította az újabb kihívásokat kereső üzletember innovatív luxusórákhoz fűződő álmait. Wunderman keze alatt továbbra is dinamikus és merész kollekciók születnek, amelyek vásárlókat és gyűjtőket egyaránt izgalomban tartják. Ilyenek pl. a Bubble óra évenkénti limitált, kézzel festett szériái, vagy a drágakövekkel pazarul díszített modellek, amelyeket gazdag és híres emberek viselnek csuklóikon világszerte.
 A CORUM órái stílus és funkció tekintetében széles spektrumot fognak át. Ez tulajdonképpen a cég alapítási filozófiájának lényegét ragadja meg, mint minőség, kreativitás, és innováció. Napjainkban a vállalat az alábbi kategóriákba sorolja termékeit: Heritage, Prestige, Jewelry, Romantic, Design.